Klantenservice
0481 - 433 800
Openingstijden:
Ma-Do 08.00-17:00
Vrij - 08.00-16:00

LODES


Het oudste en meest prestigieuze verlichtingsbedrijf van Italië.

THE BEST IDEAS STARTS WITH LIGHT

Ergens in een werkplaats in het Venetiaanse achterland, ontwierp en vervaardigde Angelo Tosetto aan het eind van de jaren '40 ongeëvenaarde artistieke en betoverende kroonluchters. In Murano leerde hij de technieken en geheimen van het glasbewerken te begrijpen.
Nu drie generaties verder maken de oude wijsheid, het vakmanschap, continue onderzoek en innovatie Studio Italia Design tot een prominente ontwerper en producent van moderne verlichtingsarmaturen.

MADE IN ITALY

Studio Italia armaturen hebben de hoogste kwaliteits- en ontwerpnormen. Alleen de beste materialen worden gebruikt, zoals de mondgeblazen glazen diffusers vervaardigd in Murano glas, die vervolgens met roestvrij staal, messing en aluminium accenten in verschillende afwerkingen worden gecombineerd. Voortdurend worden op maat gemaakte creaties ontwikkeld die een ideale mix van klassieke en hoogwaardige materialen, vormen en hoogstaande technologie vertegenwoordigen. Vanwege deze eigenschappen zijn ze van vaste waarde voor wereldberoemde architecten, ingenieurs en ontwerpers.