Klantenservice
0481 - 433 800
Openingstijden:
Ma-Do 08.00-17:00
Vrij - 08.00-16:00

ASTRO LIGHTING


Meest vooraanstaande designer en producent op het gebied van moderne verlichting in Engeland.

PUUR BRITS DESIGN

In 1997 heeft Astro Lighting haar organisatie opgezet. In het Verenigd Koninkrijk is men snel uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande designers en producenten op het gebied van moderne verlichting. John Faran (Managing Director) en James Bassant (Design Director) hebben het bedrijf jaarlijks gemiddeld 20% zien groeien. Met distributeurs in 34 landen is de export nu goed voor bijna de helft van alle verkopen. Dit bewijst dat de Britse ontwerpen ook over de hele wereld succesvol zijn.

NIEUWSTE TECHNIEK

Om zich aan de groeiende vraag aan te passen op heeft Astro de afgelopen jaren veel investeringen gedaan. Zo verhuizen zij in 2016 naar een nieuw hoofdkantoor in Harlow met een vloeroppervlak van 8000 m². Het biedt een spannende en dynamische omgeving waar gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art apparatuur, waaronder CNC rapid prototyping.

GROOTSTE ASSORTIMENT BADKAMERVERLICHTING

Geroemd om haar innovatieve designs, hoogwaardige productie en een betrouwbare performance maakt Astro producten voor binnen en buiten met een bijzonder specialisme in badkamerverlichting. Met producten die voldoen aan de stringente IP44 richtlijnen ziet het er naar uit dat Astro het grootste assortiment van badkamerverlichting heeft in heel Europa.

STERK TEAM

De grootste troef van Astro Lighting is het personeel. John en James zijn er stellig van overtuigd dat wanneer je een sterk team hebt dat gelukkig is in wat ze doen, al het andere op zijn plaats valt. Er moet in dit ethos een kern van waarheid zitten omdat de service levels bij Astro tot de hoogste in de verlichtingindustrie behoren.