Over Ilu Design

“Het is onze missie om inspirerende kwaliteitsverlichting tegen een aantrekkelijke prijs, op de juiste plaats en tijd te leveren.
De toewijding aan onze klanten is daarbij absoluut.”

Top assortiment

Sinds 2002 zijn wij importeur en producent van designverlichting. Met de internationale topmerken Astro Lighting, Studio Italia Design en Ilu Di Vetro bieden wij enkel onderscheidende producten. Onze ilu project collectie neemt binnen dit kader een speciale plaats in als het gaat om uitstekende project kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Slagvaardig team

Wij beschikken over een goed presterend team op logistiek, communicatief en klantgericht gebied. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij dynamisch en slagvaardig handelen om onze klanten van dienst te zijn. Wij staan bekend als een betrouwbaar en meedenkend leverancier. Artikelen worden veelal direct uit eigen voorraad geleverd en zijn per stuk af te nemen. Voor de klant betekent dit minder zorgen en veel gemak.

Netwerk van partners

Onze collecties scheppen ruime mogelijkheden voor retailers of projectondernemers in woon- of bedrijfsruimtes, hotels, winkels of horecagelegenheden. Wij houden van persoonlijk contact en zijn direct aanspreekbaar om in te spelen op ideeën. Ilu Design beschikt over een vertrouwd netwerk van partners waaronder ook architecten en lichtontwerpers.